BYGGA POOL I STOCKHOLM

Bygga pool i Stockholm – GrundFab har djup kunskap inom poolbygge

En stor dröm för många husägare är att ha en egen pool. I Stockholm finns det många fina hus som skulle kunna förgyllas ytterligare ett snäpp med en nybyggd pool vid fastigheten. Att bygga en pool ger hela bostaden en lyxig känsla och förhöjer livskvalitén enormt, särskilt under sommar- och semestertider. Vi på GrundFab har både den erfarenhet och utrustning som krävs för att bygga en modern swimmingpool i Stockholmsområdet.

Välja leverantör av poolsystem

När det gäller leverantörer har vi fallit lite extra för Tjälldén, som utvecklat ett komplett poolsystem med högkvalitativa komponenter och byggmaterial. Därför brukar vi vanligtvis föreslå Tjälldén som leverantör, när vi för samtal kring bygge av en ny pool i Stockholm. Vi är dock öppna för andra alternativ och hjälper gärna till med bygget av din pool, oavsett vilken leverantör du väljer att arbeta med. Det viktigaste är att jobbet utförs ordentligt och det är vår styrka och kompetens att göra just detta.

Vilken typ av pool ska man bygga i Stockholm?

Det finns en oerhört bred marknad i dag för pooler och de system som ansluts till en modern, säker och välfungerande pool. Vår kompetens kring poolbyggen i Stockholm täcker in i stort sett alla tillgängliga varianter av pooler. Men det finns många olika vägar att gå när du ska bygga en pool, till exempel när du ska välja leverantör eller vilken typ av pool just du vill ha.

Välja pooltyp

Förutom valet av leverantör, finns det även en mängd olika pooltyper att välja mellan. Det du oftast ser runt om hos stockholmarna är vanliga markpooler. De flesta tycker att detta är den designmässigt mest tilltalande poolen, eftersom den är nedgrävd och ligger i nivå med tomten till huset. En annan variant är helt enkelt en pooltyp som ligger ovanför mark, en upphöjd pool.

m du till exempel väljer att bygga en markpool, finns det sedan olika typer att välja mellan inom denna kategori. Storlek och form är de uppenbara valmöjligheterna. Vill du ha en rektangulär pool, eller någon annan form? Hur stor ska den vara? Vill du ha en trappa i poolen? Önskar du några andra tillbehör? Dessa frågor kan du behöva tänka igenom, eller diskutera med oss. Utifrån dina förutsättningar kan vi tillsammans komma fram till en poollösning som fungerar för just dig.

Förutom storlek och form kan det finnas olika alternativ kring material. Till exempel:

Pool Stockholm

Är det värt att bygga pool i Stockholm?

Att bygga en pool och den årliga driften innebär givetvis en viss kostnad. Men det finns många stora fördelar med att uppgradera en bostad i Stockholm med en egen pool. En sådan är att det många gånger höjer värdet på fastigheten, om du skulle vilja sälja, eller hyra ut den i framtiden.

Dessutom är det självklart en investering för dig själv och det nöje, samt den njutning du får ut av att bo i en bostad med en egen pool på tomten. Inget pris är för stort för att göra en dröm till verklighet och där är en pool ofta väldigt högt upp på listan för många.

Om du vill ha hjälp med en pool i Stockholm med omnejd, eller har några frågor och funderingar kring poolbygge, är du givetvis välkommen att kontakta oss!